CFMOTO ER VERDENS RASKEST VOKSENDE ATV MERKE

Copyright © ML AUTO AS -Kopiering av tekst/bilder ikke tillatt.

CFMOTO ble etablert allerede i 1989 og er en bunnsolid produsent av atv,utv, mc, og vannavkjølte motorer. Fabrikken har over 1600 ansatte og ingikk i 2013 et samarbeid med den gigantiske og verdenskjente motorsykkelprodusenten KTM.

CFMOTO er det raskest voksende atv merket i verden, og har iløpet av de siste årene tatt atv markedet med storm, CFMOTO har blitt markedsledende i flere land,blant annet i Sverige hvor det er det mest solgte 3år på rad med GOD margin! CFMOTO ble også det 3 mest solgte atv merket i Norge i 2016 og tar enda større markedsandel i 2017! Og det er ikke uten grunn, Kjøper du en CFMOTO få du en maskin i topp kvalitet til en uslåelig pris.Maskinene leveres med massevis av "ekstrautsyr" inkludert i prisen, Dette kombinert med hele 3års fabrikkgaranti med ubegrenset kjørelengde gjør CFMOTO til et veldig trygt kjøp.(Se garantivilkår for mer info,  NB! egne vilkår for næringskjøp) 

CFMOTO har fått et solid fotfeste i Norge og har virkelig kommet for å bli, Men CFMOTO er absolutt ikke et nytt og ukjent merke på det norske markedet, de første maskinene kom til Norge allerede på tidlig 2000 tallet. De siste årene har CFMOTO fått et kraftig løft og CFMOTO har på få år blitt topp 3 av de mest solgte atv merkene i Norge.  Hovedimportøren er en av Nordens størtse atv importører og  har til enhver tid alt av reservedeler på lager, de lagerfører også til enhver tid over 1000 maskiner!

Reservedeler og service kan du bestille enkelt på vår nettside WWW.MLAUTO.NO

CFMOTO ble testet skikkelig under THE ULTIMATE JOURNEY (12.000KM På 60 dager igjennom 6 land) uten problemer. (se alle episodene på vår nettside www.mlauto.no)

CFMOTO har også guiness rekorden for lengste motorsykkeltur i ett og samme land 29500km på 131 dager på en 650 motorsykkel

Fortsatt ikke overbevist? ta en titt på alle testene under og bedøm selv.Eller best av alt, Kontakt oss og avtal en visning/prøvekjøring! Du vil ikke bli skuffet!

CFMOTO gjør det veldig godt i uavhengige tester over hele verden og kan trygt sammenlignes med langt dyrere merker. se noen tester av CFMOTO i linkene og filmene lengre ned på denne siden. 

Copyright © ML AUTO AS -Kopiering av tekst/bilder ikke tillatt.

.

CFMOTO FRA MONGOLIA TIL SVERIGE 60 DAGER / 12000km/ EPISODE 1

CFMOTO FRA MONGOLIA TIL SVERIGE 60 DAGER / 12000km/ EPISODE 3

CFMOTO FRA MONGOLIA TIL SVERIGE 60 DAGER / 12000km/ EPISODE 2

CFMOTO FRA MONGOLIA TIL SVERIGE 60 DAGER / 12000km/ EPISODE 4

lagt til handlevogn